1   - следећа страна 

31.03.2020.

Упис ученика у први разред

Поштовани родитељи /други законски заступници деце/,

Упис у први разред ОШ ,,Радојка Лакић“ за школску 2020/21. годину, започеће 01.04.2020. године, али сходно насталој ситуацији везаној за епидемију вируса Ковид-19 и ванредног стања, родитељима је омогућено да преко Портала еУправа Искажу интересовање за упис у основну школу. На основу ове пријаве школа ће евидентирати заинтересоване, а Министарство просвете, науке и технолошког развоја ће послати нотификацију о упису у основну школу. Упоредо са овим биће доступна и услуга еЗаказивање термина за упис и тестирање, што ће омогућити родитељима да једним доласком у школу заврше све активности везане за упис детета у школу. Преко апликације еУпис извршиће се и повлачење података о ученику (из матичне књиге рођених, евиденције пребивалишта и из ИЗИС-а о обављеном лекрском прегледу) и упис у први разред ОШ ,,Радојка Лакић“. Уколико родитељи/други законски заступници деце/ и не искажу заинтересованост, на овај начин, не доводи се у питање упис детета у први разред основне школе, које ће у том случају бити урађено накнадно, када се заврши ванредно стање.

Уколико имате било каквих проблема са наведеним процедурама, или других дилема везаних за упис у први разред, можете нас контактирати путем електронске поште:

upis2020.radojkalakic@gmail.com

Директор школе

 Горан Дујковић

http://www.rlakic.edu.rs/upload/os_radojka_lakic_upis_2020.doc

25.03.2020.

Мислиша 2020. - тачни одговори

http://www.rlakic.edu.rs/upload/mislisa-2020-tabele-sa-tacnim-odgovorima-os.pdf

18.03.2020.

Гуглова учионица добрих намера

Све школе се ових дана суочавају са организовањем наставе на даљину. Већ првог дана ванредног стања, ОШ ''Радојка Лакић'' се oпределила за платформу classroom.google.com. Сваки одељењски старешина направио је виртуелану учионицу за своје одељење. Позвани су сви наставници и сви ученици да се придруже одељењима. Након тога, настава је почела. За сада, настава се одвија добро и без већих техничких проблема. 

1   - следећа страна 

 

 

Др Александра Костића 1-7   Београд   011/3619-713 


Администрација      Законом заштићено. Сва права задржава   Ti Computers Solutions